Nieuwsgierig geworden naar de KinderCampus? Je bent van harte welkom voor een rondleiding en gesprek. De rondleidingen vinden plaats iedere maand plaats onder schooltijd. ​
 

Stap 1: Kom eerst eens kennismaken

De keuze voor een basisschool is niet gemakkelijk, daarom is het goed elkaar eerst te leren kennen. Vooral bij de overstap van een andere school, is het erg belangrijk te onderzoeken of je kind zich thuis zal voelen binnen de groep. En natuurlijk wil je als ouder ook de sfeer proeven bij ons op school. Heb je interesse in de KinderCampus, mail dan naar directie@kindercampus.nl. Even bellen kan ook: (035) 646 94 21. 
 

 Stap 2: Inschrijven voor een rondleiding. Die zijn er dit jaar nog op 3 juni en 1 juli.

Je kunt hiervoor een mail sturen naar directie@kindercampus.nl om een afspraak te maken voor een rondleiding. Na kennismaking met de directeur en inleidende informatie, word je rondgeleid door kinderen van groep 8. 

Stap 3: Inschrijven voor de KinderCampus

Ben je na de kennismaking enthousiast geworden en wil je je kind(eren) inschrijven op de KinderCampus? Download dan hier het inschrijfformulier en stuur dit volledig ingevuld op naar de KinderCampus. ​​U kunt u pas inschrijven nadat u de jaarlijkse open dag hebt bijgewoond  (die is meestal in maart) of een rondleiding hebt gehad van de directeur.

Meer informatie over beleid van aanname en de individuele ondersteuningsmogelijkheden van de school vind je hier:

Beleid van Aanmelding

Aandacht op Maat​​

Rondleiding op de KinderCampus

 

Je bent van harte welkom voor een rondleiding en gesprek. Rondleidingen vinden bij voorkeur plaats onder schooltijd op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Dit kan door een afspraak te maken per mail op directie@kindercampus.nl​ of telefonisch op (035) 646 94 21.​